Disan BENELUX
Disan België
Venlosesteenweg 149
3680 Maaseik - (B)
Tel: +32 89 244 529
Fax: +32 89 755 110
E-mail:

Disan Nederland
Noorderlaan 8
6004HV Weert
Tel: +31 495 764067
E-mail:
 
 • Voordelen

 • Maximale hygiëne en een zuivere frisse lucht!

  Het stof wat door een tradionele stofzuiger terug in huis wordt geblazen zorgt vaak voor irritaties en ongemakken allerhande. Allesbehalve gezond!

  Dit omdat het stof ondermeer bacteriën, microben, mijten, sporen van micro organismen kan bevatten. Bij een gewone stofzuiger komen deze deeltjes terug in de ruimte waar men aan het stofzuigen is.

  De zogenaamde stofzuigers die werken op basis van water zijn ook zeer ongezond. Ze zijn een broeihaard voor bacteriën veroorzaakt door de motor(warmte), het stof, water en vochtigheid(door het filtersysteem).

  Voordeel centrale stofzuiger

 • De centrale stofafzuiging van Disan maakt komaf met elke vorm van stof, omdat het kleinste stofdeeltje wat nog zou overblijven naar buiten wordt geblazen, weg van de inwoners. Het stofzuig systeem is niet enkel bedoeld voor mensen die last hebben van een bepaalde allergie, maar voor iedereen die begaan is met zijn/haar gezondheid.

  Gemakkelijk, veilig en geluidloos.

  ... Doet u het ook? In die overvolle kast zoeken naar de stofzuiger, een ongemakkelijk toestel heen en weer slepen, het stopcontact zoeken, nog meer gesleep, opletten voor nergens tegen of vast achter het meubilair te zitten, ..en daarbij die vervelende herrie.. samen met onfrisse geur...

  Diegene die regelmatig met de taak is opgezadeld zal zich vast en zeker herkend hebben!

  Met een centraal stofzuig systeem stofzuigen betekent niet alleen tijd en energie besparen maar ook je partner of kinderen kunnen in alle rust zonder lawaai bezig zijn.

  Comfort Disan stofzuiger


  Je bespaart gemakkelijk de helft van je tijd die je vroeger gebruikte om het huis schoon te maken. Die tijd kan je dan nu met je gezin voor veel leukere activiteiten doorbrengen!

 • Duurzaam en een gegarandeerde meerwaarde aan je woning!

  Motor Disan stofzuiger
  Motor Disan stofzuiger

  De Disan stofzuigers zijn van degelijke kwaliteit en CE gekeurd en bovendien vereisen ze zeer weining onderhoud!

  Superieur

  De echte kracht komt doordat de installatie geen beperkingen heeft in grote om gebruikt te kunnen worden! Zo zijn alle onderdelen van motor tot handstuk, gemaakt voor maximale prestatie! En dit met minder stroomverbruik!

  ...bekijk ook installatie