Disan BENELUX
Disan België
Venlosesteenweg 149
3680 Maaseik - (B)
Tel: +32 89 244 529
Fax: +32 89 755 110
E-mail:

Disan Nederland
Noorderlaan 8
6004HV Weert
Tel: +31 495 764067
E-mail:
 
 • Hoe te werk gaan?

  Het best neem je contact met ons op via deze website of telefonisch. Omdat er bij een centrale stofzuiger nogal wat komt kijken, kan je dan ook beter beroep doen op de know how en de ervaring waarmee je precies weet wat je nodig hebt. Zo kunnen wij garanderen dat u 100% tevreden zal zijn over de prestaties van uw Stofzuiger installatie.

 • Planning & Installatie

  Bij een installatie aan een particuliere woning, waar de ZSA series voor gebruikt worden, kan enkel 1 persoon (single-phase) gebruik maken van de stofzuigerinstallatie. De 3 fasige toestellen zijn meer voor toepassing in bijvoorbeeld hotel, cinema, of kantoor, waar meerdere personen gelijktijdig kunnen stofzuigen.

  Voor woonblokken of appartementen adviseren wij voor iedere inwoner een apart circuit.

  Dit laat toe om eender wanneer het systeem te kunnen onderverdelen door het buizensysteem aan te passen en bijkomende toestellen te plaatsen.

  De belangrijkste aandachtspunten bij een installatie zijn:

  - de locatie van de inlaatstukken
  - de plaats voor de centrale stofzuiger

  Voor de plaatsing van de inlaatstukken geld een algemene regel nl. zo weinig mogelijk en steeds voor een optimaal gebruik. Op deze manier kan je dus veel tijd besparen en efficiënter werken. De lengte van de buigzame stofzuigslang bedraagt om en bij de 7,5 meter. Een verlengstuk van 2 meter is inbegrepen in de "standaard tool set". Een slang van 9 meter is in optie verkrijgbaar. De telescopische chromé arm kan daarenboven nog eens 1.5 meter verlengd worden.

  Grondplan Disan stofzuigers

  Grondplan centrale stofzuiger systeem

  Om stap voor stap een duidelijk beeld te krijgen over uw specifiek noden, adviseren we u om op een geschaald plan te werken met cirkels van 7.5m (mbv passer) vanaf de locatie waar een inlaatstuk zou geplaatst worden. Houd reken met meubilair dat eventueel in de weg zou staan.

  Plan centrale stofzuiger

  Als je de trap ook wil stofzuigen kan je het best een inlaatstuk onderaan de trap plaatsen zodat je van onder naar boven kan werken.

  Locatie van de Stofzuiger unit:
   Het systeem kan bijvoorbeeld in de berging, de garage of in de kelder geïnstalleerd worden. Steeds moet er voldoende luchtcirculatie zijn om de koeling van de motor te garanderen.

  Locatie stofzuiger

  Dit is een korte introductie om een idee te kijgen wat bij een Stofzuig installatie komt kijken. Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende studie en professioneel advies voor de plaatsing van uw Disan installatie.


  aanvraag informatie brochure

  Gratis offerte