Disan BENELUX
Disan België
Venlosesteenweg 149
3680 Maaseik - (B)
Tel: +32 89 244 529
Fax: +32 89 755 110
E-mail:

Disan Nederland
Noorderlaan 8
6004HV Weert
Tel: +31 495 764067
E-mail:
 
 • Disan Centraal Stofzuigsysteem

 • Informatie over ons bedrijf

  Disan BeNeLux is een dynamische onderneming en exclusief importeur van Disan!

 • Reeds meer dan 20 jaar is Disan actief in de ontwikkeling, productie en in de verkoop van professionele centrale stofzuigsystemen. 


  De hoofdzetel, opgericht in 1991, is in beheer van oprichters Kurt en Monika Sanftl en hebben een brede technische ervaring in de ontwikkeling van centrale stofzuigsystemen.

   

  Eaw BeNeLux is gespecialiseerd in plaatsing van Centrale stofzuigsystemen voor zowel Particulier en Industrie. We hebben een eigen plaatsingsdienst en een professionele klantensupport beschikbaar voor al uw vragen of technische problemen. 

   

  Het merk Disan wordt in meer dan 36 verschillende landen verdeeld. Door de jaren heen hebben we reeds enkel internationale referenties opgebouwd die we u kunnen voorleggen. 

   

  Indien u meer informatie wil over één van onze producten, aarzel dan niet om online het formulier "Informatiebrochure" even in te vullen en dan sturen wij de brochure eerstdaags per email op. 

   

  Disan biedt geen producten aan, maar oplossingen. Om deze reden werken wij samen met professionele installateurs uit de sector. Wij bieden op onze installaties steeds de beste service aan!