Disan BENELUX
Disan België
Venlosesteenweg 149
3680 Maaseik - (B)
Tel: +32 89 244 529
Fax: +32 89 755 110
E-mail:

Disan Nederland
Noorderlaan 8
6004HV Weert
Tel: +31 495 764067
E-mail:
 
 • Disan Partner Concept

  Bent u een installateur van centrale stofzuiger installaties?

 • WORD DISAN PARTNER!

  Disan werkt nauw samen met iedere professionele installateur, wij bundelen onze specialisatie en expertise om zo iedere nieuwe uitdaging tot een goed einde te brengen. Ons diversiteit in onze producten bieden dan ook een oplossing voor eender welke behoefte; particulier of professioneel.

  U zal deel uitmaken van een netwerk erkend door Disan BeNeLux importeur EAW, met als doel om duurzame en concrete oplossingen aan te bieden op het vlak van centrale stofzuigsystemen.

  Disan partners worden op regelmatige tijdstippen op de hoogte gehouden van nieuwigheden in het aanbod van Disan om zo steeds de voorloper te kunnen zijn in nieuwe, innovatieve producten die inspelen op toekomstige behoeften.

  Disan partners krijgen de beste condities in de markt. Een team van specialisten biedt technische en constructieve support op projecten die u als Disan partner aangaat.

  U krijgt demonstratie en reclame ondersteuning voor op bijvoorbeeld beurzen of open deur dagen. Dit maakt onder andere deel uit van onze succesvolle marketingstrategie.

  Interesse om dealer te worden? Neem dan met ons contact op via mail: info@disan.be